maandag 18 oktober 2010

How to: pimp my grey polish

Ik denk dat de hype rondom de grijze nagellak zo een beetje voorbij is, gezien de gekte rondom alle taupe kleurtjes. En ik heb nog steeds mijn grijs kleurtje van Diamond Cosmetics.. af en toe krijg ik er weer zin in, maar toch blijf ik het een beetje een saaie kleur vinden. Laatst heb ik geprobeerd om dit kleurtje een beetje op te leuken en dit is het resultaat...


Op alle vingers heb ik bovenin een beetje glitter nagellak aangebracht met niet al te opvallende glitters erin. Op mijn ringvinger heb ik twee strepen gemaakt met een andere glitter negallak waar glitters duidelijk meer aanwezig zijn. Op deze manier blijft de kleur subtiel, maar zijn mijn nagels toch net iets mooier.

6 opmerkingen:

 1. Hoe zoiets simpels het weer heel anders kan laten lijken zeg..

  wel mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat Stylishing zegt! Heel simpel, maar het maakt je nagellak gelijk een stuk chiquer :) Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Stylishing @ Suzy: dank jullie wel, ladies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, een kleine simpele verandering veranderd al het hele aanzicht. Ik vind het heel leuk. Je hebt zeker dit kleurtje gepimpt. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen