donderdag 28 oktober 2010

Kiehl's haul

Kiehl's wordt in Nederland alleen in Amsterdam verkocht. Afgelopen weekend heb ik besloten om eindelijk eens langs het winkeltje op Hobbemastraat 4 (vlakbij P.C. Hooft) te gaan. En dit is het resultaat...

Toen ik vorig jaar het Kiehl's-winkeltje in Keulen zag, moest ik gillen van blijheid. Alle aankoopjes bevielen mij erg goed, ik was hooked... Nu mijn huid mij verschrikkelijk in de steek laat, besloot ik dat dit dé perfecte reden was om Kiehl's in Amsterdam op te zoeken.

Ik heb cleanser en créme uit de Blue Herbal lijn (heerlijke reinigende verkoeling voor onzuivere huid) gekocht. Ook heb ik Calendula Herbal-Extract Toner meegenomen (met daarin échte planten op de bodem!). Het bevat geen alcohol en dus zeer geschikt voor gevoelige (vette) huid.

Ultra Facial Cream is een verhaal apart. Deze créme koop ik nu voor de tweede keer en ik vind hem geweldig. Dit is de beste hydraterende créme EVER! Ik zal hier nog zeker een review over schrijven. Dag, dag uitgedroogde wangetjes! Bare Earth Deep Pore Cleansing Masque heb ik gekocht omdat mijn reinigende masker op was. Volgens mij zit hier geen klei in (of ik heb te snel gelezen) en dat is alleen maar goed. En als laatste... scrub Facial Fuel voor mijn vriend. Een soort investering, aangezien hij hier eeuwen mee gaat doen.

"Wil je er nog iets bij om uit te proberen?" Jazeker, doe mij maar een gezichtscréme. "Heb je ook wel eens onze lichaamsverzorging geprobeerd?" De vragen bleven maar komen en er werd zelfs goed met mij mee gedacht! Uiteindelijk heb ik (wel geteld) 8 monsters naar huis meegenomen!!! Ik heb op één gerekend.. wow.. wat leuk en wat vriendelijk! Kiehl's heeft trouwens ook een nieuw spaarsysteem. Je levert er lege verpakkingen in en het aantal wordt aangestreept op je spaarkaart. Bij 1, 3, 5 en 7 potjes krijg je een klein cadeautje. En bij 10 lege potjes krijg je een van hun heerlijke douchegels (t.w.v. ongeveer 20 euro).

Extra tip: er komt een webshop, maar hier moeten wij helaas nog even op wachten. Voorlopig kun je je bestellingen telefonisch doorgeven... of eigenlijk liever per mail. Na bevestiging en ontvangst van betaling krijg je binnen 7 à 10 dagen je bestelling. Erg leuk! Of anders breng je toch een bezoek naar Amsterdam... ;)

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er echt enorm goed uit!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel goed uit. Ik wil daar best wel eens wat van proberen. Wie weet ga ik wel eens naar amsterdam. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Roxanne: ik ben ook echt blij dat ik er eindelijk geweest bent :D
  @Tine: jaaa en ze zijn zo geweldig in gebruik!
  @Kalypso: dat is zeker de moeite waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk, wat een hoop testers zeg!
  Ik heb nog nooit iets van Kiehl's geprobeerd maar de producten lijken me erg fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @NeonRocks: zijn ze ook! haha jaaa testers, vooral erg prettig voor zo'n liefhebber als ik :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaw wat een haul! Veel plezier met je aankopen! I love Kiehl's ^^

  BeantwoordenVerwijderen