woensdag 6 oktober 2010

Lipsmacker Lipgloss

Dat ik fan ben van Lipsmackers heb ik al eerder in mijn review verteld. Maar wisten jullie dat er ook Lipsmacker lipglosjes zijn? Ik niet! Totdat ik het in Amsterdam (bij een ICI Paris) tegen kwam. Je hebt ze in tubes, maar ook met een kwastje. Ik heb maar beide varianten naar huis genomen (er kunnen nooit te veel Lipsmackers zijn, nietwaar?).

Lipsmacker in een tube heeft de smaak (en geur!) van watermeloen. Heerlijk zomers, het doet mij nog meer verlangen naar warme dagen. De verpakking is op zich best handig, maar ik doe er nog vaak genoeg te veel van op me lippen. En dan is het vies.. alle lipgloss komt in je mond en die is ├╝ber-zoet! Bah.. maar goed, je moet ervan houden. Een druppeltje gloss is dus voor mij al voldoende. Lipgloss met een kwastje (de gloss zoals wij die kennen) smaakt naar banana split. En ja, zo smaakt ie en ruikt ie ook precies! Heerlijk! Het voordeel van zo'n applicator is dat je er niet te veel van op je lippen kunt doen... en dus geen onnodige smaak-explosie. Beide glosjes hydrateren heerlijk mijn lippen, waardoor ze zacht (en lekker ruikend!) worden. Voortaan heb ik ze altijd bij me.

2 opmerkingen:

  1. OMG, JALOERS! ik wil ze. OMG, ik ga ze halen als ik ze zie. Bedankt voor de tip. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: haha voor de echt Lipsmackers-verslaafden ;)

    BeantwoordenVerwijderen