woensdag 27 oktober 2010

LOTD: #765 MNY

Wat een heerlijk glosje! 9ml van puur geluk! En dat allemaal met een groene shimmer...

Nou ja, groen... Zodra je het aanbrengt lijkt het inderdaad groen. Maar na een paar seconden wordt het parelmoer nude! En aangezien ik een van de grootste nude fans ben, is dit toch wel een heel bijzonder glosje voor mij.


Plak-gehalte is minder erg dan verwacht. Iedereen zegt dat deze tube-glosjes meer plakkerig zijn dan de gewone glosses van MNY, maar ik vind deze een stuk prettiger. Het glosje is vrij dik, maar niet erg dekkend. Het blijft een stuk langer zitten dan de andere gloss. Je hebt keuze uit vele kleuren, maar dit blijft zeker mijn favoriet.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuke kleur. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die ga ik ook maar kopen dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik vind hem heel erg mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. toch wel erg mooi! ondanks dat ie groen/gelig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Kalypso: @Nail-Gloss: @Tatjana: thnx, ladies, ik ben ook fan :)
  @L-beauty: haha goed idee ;)
  @Claudia: het valt echt mee op de lippen, je ziet er na een minuut niks meer van, alleen dat parelmoer-achtige! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. staat je idd mooi, mooie lippen ook

  BeantwoordenVerwijderen