dinsdag 5 oktober 2010

LOTD: Baby (en mijn kennismaking met MUS)

Afgelopen weekend was het zo ver... mijn kennismaking met het fijne Zweedse merk Make Up Store (jaja, ik heb het eindelijk ontdekt in Amsterdam!). Mijn overall indruk: wow! Als eerst ging ik natuurlijk naar de MAC Pro Store, een paar deuren eerder. Wat een drukte, chaos, bah! Zoveel tijd had ik er niet voor over... aanstaande woensdag ga ik toch naar een MAC counter... wegwezen dus. Ik besloot om bij MUS binnen te kijken. Heerlijk rustig, vriendelijk personeel, hele mooie producten. Ik heb een pigment gekocht en deze lippenstift.

De kleur Baby beschrijft precies hoe die is. Lief, zacht, nude. Ik wilde eigenlijk een hele lichte nude kleur hebben, maar heb toch nog voor deze gekozen omdat dit een hele mooie neutrale nude kleur is. Het lijkt heel erg op mijn huidskleur en ook wel de kleur van mijn lippen. Maar met deze lippenstift zijn ze net iets mooier. Omdat deze nude niet te licht is, kun je het altijd wel dragen zonder dat lijken-lippen-effect.



De ideale neutrale kleur! Deze lippenstift verzorgt ook nog mijn lippen en dat is altijd fijn. Ik wilde aan jullie daarnaast even mijn nagels laten zien. Mijn bezoekje aan de nagelstyliste is geƫindigd met dit kleurtje. Het is van OPI, roze dubbel-chrome kleur, geen idee hoe die heet, maar hij is prachtig. :)

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi. I love the nails. Ik ben nog nooit bij mus geweest. Tijd dus om een keer te gaan. Waar zit die dan in adam? Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: heiligenweg! Het is echt super makkelijk om te vinden. het is een zijstraat van de kalverstraat, zit bijna op het eind. echt een aanrader om er een keer heen te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie lipkleur heb je op!

    BeantwoordenVerwijderen