woensdag 13 oktober 2010

Montagne Jeunesse gezichtsmaskers *review*

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze fijne maskertjes heb gekocht. Montagne Jeunesse is een van mijn lievelingsmerken die een assortiment van heerlijk maskers heeft. Ik moet heel eerlijk toegeven - er zijn nauwelijks gezichtsmaskers van dit merk die ik niet geprobeerd heb. Het is voor mij daarom altijd een uitdaging om iets nieuws te testen, hoewel ik allang mijn favorieten heb.

Maskers aan beide kante (Fudge en Sauna) kende ik al, deze behoren dan ook tot mijn favorieten. De andere twee (Green Tea Peel Off en Gel Cream) kende ik nog niet. De Fudge masker is heerlijk alleen al om zijn geur! Wie houdt er nou niet van fudge? Dit maskertje wordt net als de andere Sauna masker (deze is met aardbeien) lekker warm tijdens het aanbrengen en blijft daarna ook nog een beetje warm. Heerlijk gevoel... en die geur! Beide maskers verschillen niet alleen qua geur, maar ook qua werking. Fudge is een reinigende masker, het maakt je poriën schoon en ik vind dat ie dat best goed doet. Sauna masker verbetert de kleur van je huid, een heerlijk fris velletje krijg je daarna. Om eerlijk te zijn is deze Sauna/aardbei masker mijn favoriet van deze vier. Hier zag ik het beste resultaat.

De Green Tea Peel Off heb ik niet eerder geprobeerd omdat ik geen fan ben van peel-off maskers. Ze werken niet minder goed dan de gewone maskers, maar voor mijn gevoel is dit net iets meer gedoe. Een how to voor peel-off maskers komt eraan! De laatste keer dat ik een peel-off masker van dit merk had beviel mij wel. Maar dit maskertje heeft mij een beetje teleurgesteld. Het effect is nauwelijks zichtbaar en voelbaar... Mijn huid voelde zelfs trekkerig aan en mijn poriën waren niet zo schoon als verwacht. Jammer. De Gel Cream masker heeft eigenlijk een anti-ageing effect en daarom heb ik deze niet eerder geprobeerd. Mij deed dit maskertje niet zo veel, helaas. Over het algemeen zijn het dus prima maskers, maar natuurlijk is niet elke masker even goed en je moet echt je favorieten ertussen vinden. Kijk vooral uit naar de acties zoals "3 halen, 2 betalen" of zoals laatst bij de Tuinen "4 voor 5 euro".

3 opmerkingen:

  1. Die sauna arrdbei lijkt me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Eline: is ie ook! Echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat sauna masker vind ik super, wordt ook zo lekker warm!

    BeantwoordenVerwijderen