donderdag 14 oktober 2010

NOTD: 24 Karat (Pure Gold)

Tijdens mijn bezoekje aan Skins in Amsterdam heb ik onder andere dit lakje van Laura Mercier gekocht. De naam zegt het al... 24 Karat... oftewel, puur goud.

Een hele mooie gouden kleur! Nu ik deze heb gaat mijn goudkleurige nagellak van Yves Rocher rechtsreeks de prullenbak in. Het aanbrengen gaat heel makkelijk, droogtijd is ook super. Alleen zoals alle gouden nagellakjes heeft deze geen super dikke dekking. Ik hou er niet van om 3 lagen aan te brengen, daarom vond ik 2 lagen ook wel mooi. Maar misschien dat je met meerdere lagen wel een betere dekking krijgt (alhoewel ik het nu ook niet heel slecht vind).

Dit lakje heeft geen mega glanzende finish en dit is alleen maar goed. Hij glanst al van zichzelf door al die gouden mini-glitters. De kleur is mooi warm, het ziet er heel verzorgd en toch vrij neutral uit. Ik hou ervan. Een perfect lakje voor doordeweeks.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, heel mooi. Hij had nog wel iets beter mogen dekken. Maar de shimmer is echt prachtig. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: ja klopt! Maar dat is wel vaker zo met gouden nagellak... Ik heb er ook een die echt super dekkend is, maar dan vind ik het echt iets minder mooi dan zo een.

    BeantwoordenVerwijderen