zondag 10 oktober 2010

NOTD: Sephora's Merengue

Tijdens de welbekende *3 voor 10* actie bij Sephora viel dit metallic nagellakje mij op. Sinds duo-chrome steeds populairder wordt, kon ik dit uniek kleurtje natuurlijk niet voorbij lopen.

Prachtig rood met gouden glitters! Ik zag wel een beetje een roze gloed er doorheen, maar kwam er thuis pas achter dat bij fel licht de roze kleur overheest. Prachtig!

En zelfs op de nagels zie je het verschil. Hoe meer lagen des te roder de kleur wordt. Ik heb maar 2 lagen aangebracht en zag daarom vooral fel roze kleur. Alhoewel het ook van lichtval afhangt... bij fel licht is dit kleurtje iets anders dan bij normaal licht.


Het enige nadeel van dit lakje is zijn droogtijd. Het duurt voor mijn gevoel veel te lang. Maar verder ben ik hier enorm blij mee. Normaal ben ik niet zo van de felle kleurtjes, maar deze maakt mij echt happy :)

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur zeg! Jammer dat ik die gisteren over het hoofd had gezien toen ik in de Sephora was...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes. Jammer dat de droogtijd wat minder is. Leuke lakjes. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kashmira: :) de volgende keer dan maar!
  @Kalypso: jaaa inderdaad, anders zou ie perfect zijn.

  BeantwoordenVerwijderen