maandag 25 oktober 2010

Rituals Awareness Klei Masker *review*

Dit maskertje heb ik best een tijdje en afgelopen week is ie (eindelijk) opgegaan... Eindelijk - niet negatief bedoeld. Het is een prima masker, maar minder geschikt voor me huid op dit moment (nu het aan de droge/gevoelige kant is).

Op de verpakking: China Clay & Nourishing Avocado. Diep reinigend gezichtsmasker.
Werking: ik ben heel kritisch over gezichtsmaskers, ik heb er dan ook al een heleboel van geprobeerd. Reinigende maskers vooral, met mijn vettig huidje kan ik niet zonder. Dus hierbij mijn oordeel...
... 8/10 voor reiniging: schone poriën, maar er zijn maskers met een beter effect.
... 7/10 voor verzorgende eigenschappen: oké, klei staat bekend om zijn uitdrogende eigenschappen. Maar doordat er avocado in zit, valt dit wel mee. En inderdaad. Alleen heel verzorgend zou ik het niet noemen.
... geschikt voor alle soorten huid, maar met name voor gemengde en vette huid. Overall gevoel: 7,5/10. De moeite waard om te proberen, maar voor mij helaas geen musthave.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat het geen must-have is. Ik ben zelf ook heel kritisch over maskers. Ik heb echt een gevoelige huid in zulke dingen. Dus de verkeerde kan een flinke ramp opleveren. Deze klinkt wel okee. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: voor een hele gevoelige huid zou ik deze niet adviseren. Überhaupt niks met klei erin.

    BeantwoordenVerwijderen