zondag 3 oktober 2010

Skins uitverkoop (een ochtendje Amsterdam)

Op de website van LushiousBeauty heb ik gelezen dat Skins gisteren een uitverkoop hield. Ik ben er nog nooit geweest. Maar toen ik las dat er mega korting zou zijn op Nars en andere fijne merken, heb ik een vriendin meegevraagd om zaterdag ochtend om 9uur naar Amsterdam te gaan!

Wooow, wat was het druk! Wij waren er precies om 9:05 en we hebben een halfuur in de rij moeten staan. Wel grappig: vlakbij mij stond ook Wendy van LushiousBeauty :) Maar goed, eenmaal binnen, moesten we onze tassen en jassen ophangen... en wat een paradijs was het binnen! Een deel van de winkel was afgesloten, het was dus maar een kleine ruimte waar alles beschikbaar was. Overal op tafels lagen mooie producten van hele goede merken voor super lage prijzen! Ik vond het echt geweldig!!! Zeker de herhaling waard!!! Alleen een tip: wees er echt op tijd bij, anders heb je serieus nauwelijks keuze. En wat heb ik precies gescoord? Kijk maar mee:

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingen. Oeeh die nars en die nagellak. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: jaaa ik ben er echt heel blij mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf! Ik wilde ook graag gaan, maar ik kon niet :(

    BeantwoordenVerwijderen