dinsdag 19 oktober 2010

Snelle highlighter: Cargo EyeLighter

Normaal gebruik ik verschillende oogschaduw-kleuren als highlighter. Maar er zijn van die dagen (=weekend) dat je zin hebt in snelle make-up. Lijntje langs je wimperrand trekken en een beetje highlighter toevoegen.

Cargo EyeLighter is een highlighter is een vorm van een pen. Aan beide kanten zit een spons-achtige applicator met daarin ook gelijk de highlighter.

De ene kant is spitser (outer corner) en de andere is een beetje bollig (inner corner). Alleen gebruik ik het juist andersom. Ik snap niet hoe je die bollige kant in de binnenste ooghoek kunt gebruiken, de spitsere kant is veel preciezer en dus geschikter hiervoor. De bollere kant gebruik ik onder mijn wenkbrauwen.

De kleur die ik heb is licht/champagne/warm en toch vrij mat. Het is een hele mooie kleur die bij elke look zal passen. Alleen is hij minder gepigmenteerd na het uitsmeren dan dat ik het wil. Voor diegene die van subtiele highlighters houden zal dit een goede kleur zijn.

Tip: hou je ook van iets meer pigment? Gebruik onder deze highlighter NYX Jumbo Pencil (bijvoorbeeld in Milk). Dit heb ik ook gedaan voor deze look.

Kortom, een goede highlighter vooral voor de liefhebbers van subtiele looks. Makkelijk aan te brengen en altijd handig om mee te nemen. Te koop bij Sephora.

2 opmerkingen:

  1. Heel handig. Zoiets wil ik dus ook. Bedankt voor de review. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen