maandag 4 oktober 2010

Sunset Sleek Palette (&EOTD)


Jaaa, mijn eerste Sleek-paletje! Ik gebruik het al een tijdje en ben er helemaal weg van! Dat ik van opvallende kleurtjes hou heb ik al vaker geroepen (en dat is, denk ik, ook wel te merken). Daarom heb ik juist voor Sunset palette gekozen. Lekker veel keuze, geen neutrale maar wel bruikbare kleuren en een prachtige combinatie van rood, paars en zelfs blauw.

Pigmentatie is echt super. Wat ik wel leuk vind is dat de kleur er vaak heftiger/feller bij het aanbrengen is, dan dat het in de verpakking uitziet. Als je bijvoorbeeld naar die twee rood-achtige kleurtjes naast de zwarte oogschaduw kijkt... in het echt zijn ze knal-rood.. of nee, fel rood, echt rood! Geweldig! Alle kleuren hebben geen matte finish (de meest matte is de zwarte kleur), maar meer shimmery. Ook weer niet te glitterig, daar hou ik ook niet zo van. Ik vind het echt mooi. De finish, blend-gehalte, de kleuren... alles!

Alle kleuren zijn goed te combineren. Als je van kleur houdt, maar het niet te heftig wilt maken, zou ik wel adviseren om deze kleurtjes samen met wat rustigere (=mattere) varianten te gebruiken. Ik ben een fan van deze zwarte oogschaduw geworden. Ik gebruik hem bijna dagelijks als de crease-kleur voor meer diepte. En met alle andere kleuren uit dit paletje zijn er genoeg mogelijkheden voor miljoenen variaties. Aanrader!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een sleek palet, de original en ben er erg blij mee. Superpigmentatie en de kleuren komen inderdaad feller uit. Een erg mooie ooglook dat geel knalt, heb zelf problemen met mn oog te fotograferen, moeilijker dan het lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooh, heel mooi. Die palette alleen al. Een beauty. Maar bij je look had dat geel wat iets minder in de innerconners gemogen. Van de rest is die perfect. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Evelien: klopt! Ik ook hoor! Het duurt ook altijd best lang.. daarom kom ik ook op zulke dagen te laat op me werk :P
  @Kalypso: whehe blijkbaar is dat geel toch een kwestie van smaak :P Maar ik kon het inderdaad ook minder heftig maken. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen