zondag 31 oktober 2010

Vanaf a.s. zaterdag: ASK PINKFAIRY-WEEK

Vanaf a.s. zaterdag 6 november ben ik een weekje op vakantie. Dit betekent niet dat hier de hele week geen artikelen meer komen.. nee, voor die week heb ik iets bijzonders bedacht....

In de comments van deze artikel kunnen jullie allerlei (beauty)vragen of opdrachten voor mij achterlaten. Het kunnen hele simpele dingen zijn, maar ook bijzondere uitdagingen. Elke dag tijdens mijn vakantie zal een artikel komen geïnspireerd op een van de vragen/opdrachten. Wees specifiek in je vraag/opdracht. Dus niet "laat je hele stash zien", maar "laat je blush-stash zien". En niet "wat is de beste verzorging", maar "wat is de beste verzorging voor vette huid". Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Wees creatief en ik zal beloven hetzelfde met mijn antwoorden te doen :)

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je op vakantie gaat. Alvast een fijne vakantie gewenst en geniet ervan. Uhmm, ik heb vast wel vragen die ik ga posten bij jouw. Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: het zal wel leuk zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen