woensdag 17 november 2010

Blog Update (2x)


Bron afbeelding

Er is nieuws!
1. Ik heb een nieuwe blog-mail (i.p.v. me privé-mail, maar meiden die de eerste mail gebruikten, mogen daar nog steeds naar toe mailen)
2. Ik heb een Twitter
Ja, een Twitter, terwijl ik het eerst helemaal niet wilde. Ik heb een leuke baan en ik heb een beautyblog.. perfecte onderwerpen om over te twitteren, toch? :) Het is nog wel een beetje wennen, maar het komt vast goed. Please, be my friend! Kijk hiernaast voor alle links.

4 opmerkingen:

 1. Hahaha, toch gaan twittere dus:P
  Ik heb ook twitter. Ik gebruik hem alleen nooit. Snap der niks van. hihi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Evelien: @Silva: voor de afwisseling ;)
  @Kalypso: hahaha ik heb zo'n gevoel dat me Twittet hetzelfde lot staat te wachten :P

  BeantwoordenVerwijderen