vrijdag 5 november 2010

Catrice Mousse in werking

Al eerder heb ik jullie verteld hoe geweldig ik de Mousse Foundation van Catrice vind. Vandaag wil ik laten zien hoe het precies werkt. Pas op, schokkende beelden van "naakte" huid! Hopelijk worden jullie een beetje afgeleid door de oog-look... ;)

Het lijkt misschien een dikke laag, maar het grootste voordeel van deze foundation is dat het werkelijk luchtig aanvoelt.. nou ja, eigenlijk voel je helemaal niks. Geen masker-effect. Het voelt juist een beetje satijn-achtig aan. Super! Sorry trouwens dat mijn stem in de video zo zacht was. Het was heel vroeg 's ochtends en ik had niet door dat ik wat harder kon praten ;)

6 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad goed uit!!!!

  P.s Het is MouSSe ipv Mouse...Want nu spreek je over Catrice MUIS in werking...

  Welke nagellak heb je hier op?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem iets te oranje.
  Ik gebruik liever dan een duurdere met iets betere kwaliteit.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt enorm geel/oranje! Ik vind het denk ik niet zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @pimpernell: haha thnx! Was denk ik te snel met het typpen :P Volgens mij was dit de Etos Pink Ribbon lakje :)
  @Kalypso: @Roxanne: het komt echt door het licht :) Hij is echt perfect, ook qua kleur. Ik heb zelf een hekel aan oranje/gele foundations, maar deze is in het echt heel natuurlijk.
  @Silva: klopt! Precies wat ik nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen