woensdag 24 november 2010

EOTD: Be My Dark Pearl (budget beauty)

Budget oogschaduws... Ik ben er niet altijd gek op, maar sinds MNY verschenen is heb ik mijn mening toch wel iets veranderd. Naast MNY zijn er natuurlijk een heleboel andere budget merken die ook leuke oogschaduw kleuren verkopen. Vandaag een look met drie budget colours...

En dit zijn de gebruikte oogschaduws (sorry voor lelijke verpakkingen, ik heb ze dan ook al best wel lang):

Essence #14 Superstar (zwart met glitters), Etos #05 (zijden beige), Sephora pearl #01 (shimmery wit)

In de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw heb ik de witte kleur aangebracht. Deze is gelukkig vrij luchtig en niet al te dekkend, daarom is deze kleur ook makkelijk te combineren (vooral als een fijne highlighter). Verder op mijn bewegende ooglid heb ik de beige kleur aangebracht. Het is een hele zachte kleur, ik gebruik het vooral om randen te verzachten. Maar als een all-over-kleur werkt hij op zich ook niet slecht bij neutrale looks.

En zwart bleek toch een issue te zijn. Dit Essence kleurtje werkte niet zo goed meer. Het leek meer donker-grijs dan zwart. Ik was dus gedwongen om hulp van Urban Decay's zwarte oogschaduw in te roepen, anders werd het helemaal niks met de crease. Wat mij betreft is dit een teken voor einde levensduur van zo'n oogschaduw... maar gelukkig heb ik een paar andere super gepigmenteerde zwarte kleurtjes.

Ik heb NYC eyeliner gebruikt en je kunt dit merk ook gerust budget noemen. Ook wat mascara betreft ben ik binnen de lijntjes gebleven... mijn favoriete mascara ever is al jaren die van L'oreal... maar hier vertel ik later een keer over.

6 opmerkingen:

 1. Die enerlaatste foto is heel mooi.
  Echt een mooie look. Leuk dat het ook een budget look is.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Silva: @Nail-Gloss: @Judith: @Keerthana: dank jullie wel!
  @Kalypso: haha thnx, komt zeker door de mascara ;)

  BeantwoordenVerwijderen