zondag 28 november 2010

EOTD: Cause Mermaids Need No Air

Mijn Urban Decay Deluxe Shadow Box is op dit moment mijn favoriet paletje. Ik gebruik het bijna dagelijks. De oogschaduws zijn super gepigmenteerd en de kleuren maken elke look extra bijzonder. Ik besloot om een look te maken met alle oogschaduws uit dit paletje.. en ja, ik heb ze serieus bijna allemaal gebruikt.

Op de binnenste en buitenste ooghoek heb ik Peace gebruikt. In het midden van de bewegende ooglid is Graffiti aangebracht (een prachtige frisse kleur, doet mij aan lente denken). In de arcadeboog zie je Ransom, vervaagd naar boven met behulp van Shag. Ik heb geprobeerd om de highliter kleur ook uit dit paletje te gebruiken, maar vond hem uiteindelijk iets te donker en heb het met een andere kleur opgelicht (The BodyShop). Op mijn onderste wimperrand heb ik wederom Ransom gebruikt met als finishing touch de kleur Fishnet (hot blue-ish pink!!) richting de binnenste ooghoek.Het is dus een felle zee-kleurige look geworden. Een ding zeker - met deze kleuren val je op. Om het nog opvallender te maken heb ik in mijn binnenste ooghoek een beetje NYX jumbo pencil in Milk gebruikt. Zo knallen de kleuren nog meer.

9 opmerkingen:

 1. Oeeh echt heel mooi!
  Lekker fel!
  K had nog wel een full face willen zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, het knalt echt van je ogen af :D
  Het is echt supermooi, die kleuren passen ook erg goed bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat zo mooi gedaan.
  BOEM, wat een mooie look zeg.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie blauwe kleur! Echt wel zeemeermin-achtig ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een plaatje! Mooi gedaan hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan, maar niet echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Milou: dank je :) Dan ziet het er precies zo uit ;)
  @Silva: ja he! Da's nou een voordeel van zo'n paletje.
  @Josephine: @Kalypso: Liesewiesje: @Floor/Marjolein: @maccia: dank jullie wel, ladies. Vind het erg lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WOw prachtige kleuren, mooi in combinatie gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen