maandag 1 november 2010

EOTD: Fresh Vitamins, No Pills (ft. MNY)


Als het zonnetje niet echt meewerkt, dan moet ik maar mezelf met felle kleuren opvrolijken. Een soort vitaminnen-boost, maar dan anders.


De inspiratie voor deze look waren twee nieuwe kleuren oogschaduw... die van MNY. Ik zat te bedenkt hoe ik groen en rood in één look kon combineren.. Et voilà!


De groene kleur (#729) heeft een mooie subtiele blauw-groene shimmer. Deze zie je nauwelijks en toch vormt het een prachtige overgang naar andere kleuren. Deze oogschaduw heb ik voor mijn binnenste ooghoek gebruikt.

De rode kleur (#333) is niet zo fel en daarom beter bruikbaar. Deze kleur is vrij mat en ideaal voor in (of boven) de crease/arcadeboog.

Voor een soepele overgang heb ik gele en oranje kleuren uit mijn Sugar Pill paletje gebruikt. Om de lool zacht te houden heb ik besloten om geen liquid eyeliner, maar gelliner van Bobbi Brown te gebruiken.


Deze kleuren van MNY zijn niet super gepigmenteerd, maar ze vallen ook zeker niet tegen. Je kunt ze makkelijk opbouwen en net zo fel maken als je zelf wilt. Vooral ideaal voor zachtere looks, maar ook zeker de moeite waard om mee te experimenteren.

10 opmerkingen:

 1. Wat een gave look!!!

  Ik kende je blog nog niet, maar ik begin al fan te worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Annigje: wat leuk om te lezen! En mocht je het leuk vinden.. er komen meer looks aan ;) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow super mooi! Mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie look! Dacht alleen dat je geel en oranje had gebruikt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die look heel mooi. Wauw. Lekker shiny en sunny achtig.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Britt: dank je!
  @Pretty Beauty Land: haha ja ik ook achteraf :P Ik had wel foto's waar groen beter op uitkwam, maar ik vond ze minder mooi dan deze :P
  @Kalypso: precies voor zulke grijze dagen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi, deze look doet me aan een zomerse vakanatie op het strand denken in Hawaii hahaha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke look!
  Toen ik het zag moest ik gelijk aan vuur denken. haha;D

  BeantwoordenVerwijderen