zaterdag 20 november 2010

EOTD: No Smoke Without Fire

Smokey te zwaar voor overdag? Als je de kleuren warmer maakt, dan valt het allemaal reuze mee. Een simpele look die ik vaker draag.

Mijn ogen zijn omlijst met mijn nieuwe Urban Decay oogpotlood in Zero. Daaroverheen heb ik de zwarte shimmer oogschaduw aangebracht uit het Kat von D palette. Doordat deze kleur al een beetje rood-achtige shimmer bevat lijkt deze zwarte kleur al een stuk warmer.


In de crease uiteraard weer Spiced Red van Catrice en iets erboven heb ik een zachte perzikkleurige oogschaduw van Sephora aangebracht. Warme highlighter (Sweet Joy van MAC), geen eyeliner, maar wel genoeg mascara. Extra tip: langs de onderste wimperrand heb ik naast de zwarte oogschaduw over de potlood ook een beetje bronze shimmer oogschaduw uit hetzelfde Kat von D paletje aangebracht.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke look. Met die bronze ga ik ook proberen. Want het effect is super.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, ik ga het eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: het is niet echt bronze, maar wel rood :)
  @Silva: leuk :)
  @Perfectly Unordinary: dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt goed uit! <333''x

  BeantwoordenVerwijderen