donderdag 4 november 2010

EOTD: Wright It Down Before You Understand It


Afgelopen weekend was ik weer bij de Etos... ik zag een prachtige paarse oogschaduw van MNY (#533) en ik moest het hebben. Wat een prachtige paarse kleur! Je zit nog wel een beetje koele blauwe shimmer er doorheen, maar verder is het fluweel mat.

Net zoals de vorige MNY kleuren, heeft deze oogschaduw niet mega veel pigment, maar net genoeg voor een bijzondere look. Vooral als je van het experimenteren houdt - dit zijn dé perfecte kleuren. Niet te fel, niet al te donker, maar zeker opvallend.


Voor deze look heb ik donker-blauwe oogschaduw toegevoegd en een licht-roze highlighter. Door de koele shimmer kun je deze kleur van MNY eigenlijk met allerlei koele kleuren combineren. De shimmer zelf is niet alleen bijzonder, maar geeft ook een prachtige overgang aan de kleuren.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele mooie kleur. Leuk dat je er een look bij hebt gemaakt. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie kleur, ik heb die oogschaduw ook! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Ik moet hem ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: @Perfectly Unordinary: @Claudia: @Silva: dank jullie wel! Jaaa die kleur is echt geweldig, ik moest hem hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look zeg! Ik had die MNY oogschaduw ook al zien liggen maar ik heb hem toch maar niet meegenomen, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen