woensdag 10 november 2010

Getest: Lancome Teint Miracle

Om eerlijk te zijn ben ik geen fan van Lancôme foundations. Ik heb er één, maar dat is een verhaal apart... kort gezegd, ik ben er niet weg van. Maar dit klein zilver zakje zag er wel leuk uit, vooral met zo'n mooie reclame met Julia Roberts...

Had ik er veel van verwacht? Nee. En terecht. Wat staat er op de verpakking: "Natural Light Creator. Bare Skin Perfection." Fijn voor iemand met een probleemloze huid die eigenlijk nauwelijks foundation nodig heeft. Maar mijn huidje is vettig, gevoelig en hier en daar met een rood plekje... dekking is dus een must en die biedt deze foundation niet. Sterker nog, me huid glimt hier als een gek mee. Matterende basis eronder en poeder erboven moest ik dus wel gebruik.. maar dan nog... nee, niet mijn ding. Vast heel geschikt voor iemand met een normale huid, maar ik ga deze dus nooit kopen.

4 opmerkingen:

 1. Whahahaha, niks dus. Wel jammer want deze foundation zal wel best prijzig zijn. Voor mij zal het ook niks zijn. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, dus ook niks voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik ook geprobeerd! Ik was er ook niet erg te spreken over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: inderdaad :P Gelukkig was het maar een monstertje, nu weet ik in ieder geval wat ik nooit moet kopen.
  @Silva: inderdaad jammer!
  @Iris: hehe je zou toch denken dat deze voor iemand geschikt zou moeten zijn :P

  BeantwoordenVerwijderen