woensdag 3 november 2010

LOTD: MNY #160

Ik word denk ik langzaam maar zeker een grote fan van MNY lipproducten... eeehm, en oogschaduws (zie artikel van morgen)... het blijft een geweldig merk :)

De lipglosjes in de gewone verpakking, zoals deze, zijn anders van structuur dan tube-glosjes. De verpakking zelf vind ik even handig. De opening is groot genoeg waardoor het kwastje het niet snel vies zal maken. Wat mij betreft is dit een voordeel, altijd handig zo'n verpakking.

Ik heb gekozen voor de meest neutrale kleur om deze gloss uit te testen. Ik heb al eerder gelezen dat doordat deze glosjes minder plakkerig zijn, ze ook minder goed blijven zitten. En inderdaad, de kleur vervaagd al vrij snel. Een gewoon doordeweeks glosje dus (voor een heel fijn prijsje).


De glitters in dit glosje vind ik echt geweldig. Ze zijn vrij subtiel en toch zo aantrekkelijk en opvallend. Er komt verder weinig kleur van af, maar de glitters.... love it!

6 opmerkingen:

 1. Ik wil hem ook. Die kleur zoek ik al zo lang.
  I love it <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa, ik heb deze ook geloof ik!
  Vind hem echt super mooi..
  Ik houd van veel glitters <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. To much glitz for me ^^^Heb liever een gewone cream finish

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: het zijn echt met name glitters wat je ziet :P Pigment zit er nauwelijks in, Maar het is wel mooi ja!
  @Tatjana: ik ook, vooral super mooi voor in de zon!
  @Maaike: haha zo zijn er dus verschillende meningen :P Ik hou van beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, deze is echt mooi, alleen vind ik lichte kleuren niet zo mooi bij mijn huid staan :( Ik hou van die glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Silva: dat kan! Lichte kleuren staan ook lang niet iedereen, maar glitters... jaja, ik ben ook fan :D

  BeantwoordenVerwijderen