dinsdag 9 november 2010

LOTD: MNY #686 (de blauwe gloss)

Dat de groene tube gloss van MNY mijn favoriet is konden jullie al eerder hier lezen. Ik was ook erg benieuwd naar de blauwe variant en natuurlijk heb ik nu ook deze kleur in mijn bezit. Let op: een musthave voor de glitter-liefhebbers!

Dat blauwe kleur je tander witter maakt was eigenlijk een van de redenen waarom ik deze kleur gekocht heb. Helemaal niet verwacht dat ie zo goed zou zijn! Het is een vrij doorzichtig glosje met kleine blauwe glitters erin. Ook met dit glosje krijg je een nude effect (maar dan met een hele bijzondere shimmer):Ik hou van deze glitters! Ze geven zo'n cool effect! Cool as cool & cool as cold! Bij alle koelere looks gebruik ik dit glosje. Het effect is subtiel genoeg, maar wel erg bijzonder. De kleur blijft max 2 uur zitten, wat op zich prima is. Glitters zijn zo klein, dat je ze helemaal niet voelt. Maar het effect... ik ben fan!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, die blauwe is heel apart maar super bij een mooie winterlook. Ik wil hem ook. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke gloss! Ik vind hem zeker iets hebben. Smeren ze dik uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: klopt! En toch is ie niet te koel door al die mooie glitters.
  @Perfectly Unordinary: valt mee, je kunt het zelf bepalen. Het is echt net een heerlijke zachte balsem.
  @Silva: haha hij is ook echt super in het echt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt heeel erg op de blauwe gosh lipbalm! een goedkopere dupe dus :d nice.

  BeantwoordenVerwijderen