zondag 21 november 2010

MAC Twists of Tartan Eye Shadows


Tails of Tartan is de nieuwste MAC collectie dat al vanaf begin november bij de MAC counters te vinden is. Dit oogschaduw paletje viel mij gelijk al op toen ik de promotiefoto's zag. Vooral die licht groene kleur, prachtig! Maar de andere kleuren bleken minstens zo mooi te zijn.

Lady's Prance (matte grijs-witte kleur), Rolled Gold (goud met een koelere gloed)

High Spirits (parelmoer groen)

Vanglorious (oud-roze met een paarse gloed, deze was ook een onderdeel van de Evil Queen collectie van Venomous Villains), Set to Dance (matte donkere paars-blauwe kleur)

Bows & Curtseys (donkere blauw-grijze kleur)

De verpakking, de kleuren, het design... ik ben verkocht! Helemaal niet verwacht dat ik deze collectie (of in ieder geval dit paletje) zo geweldig zou vinden. En gelukkig is de verpakking van de producten zelf iets chiquer dan bijvoorbeeld die van Venomous Villains (helaas iets te simpel ondanks de leuke tekeningen). Love it!

5 opmerkingen:

 1. Wow,dat ziet er echt superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een nieuwe layout <3
  Echt heel mooi. I love the background.
  Ik vind de palette super mooi.
  Call it love.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die bruinparelmoere en groene mooi! Past bij mijn ogen!

  Kijk voor fashionreviews eens op mijn blog FashionHeaven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh deze is echt mooi! Vooral die groene en roze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Silva: @Dominique Michon: @Kashmira: jaja, al die kleurtjes zijn super mooi (en in het echt nog beter zelfs)
  @Kalypso: haha dank je! :) Ik had zin in iets anders :)

  BeantwoordenVerwijderen