zaterdag 27 november 2010

No Shiny Heads: matteren maar!

Ik heb al vaker verteld dat ik een vette huid heb. Of eigenlijk zijn mijn wangen vrij gevoelig... oké, gecombineeerd dan. Maar mijn T-zone is echt heel vet. Hoe blijft mijn make-up (poeder/foundation) goed zitten? Ik gebruik altijd een matterende basis onder mijn make-up.

Matifying Stick van Shiseido heb ik gekocht toen ik de hele Pureness-verzorgingslijn van dit merk gebruikte. De hele lijn vond ik geweldig, maar dit product viel toch een beetje tegen. Handig idee, zo'n stick. Maar om het nou over je make-up te gebruiken is geen goed/fris idee. En gewoon onder je make-up - nee, dat werkt niet echt.

Anti-shine Lotion van Gatineau werd mij in de winkel aangeraden als vervanging voor een van mijn favo matterende emulsies van Chanel. Maar helaas.. Deze werkt op zich prima, het droogt niet uit, je voelt er helemaal niks van. Maar ik ken betere matterende effecten...

..zoals die van Dr. Brandt's Pores No More Pore Refiner. Dit is een van de betere matterende basissen die ik ooit heb geprobeerd. Ik breng het onder mijn make-up aan en alles blijft perfect zitten. Als ik ook nog eens een goede matterende foundation gebruik, dan blijf ik de hele dag glans-vrij (en geloof me, dat is heel bijzonder met zo'n huid). Je betaalt er 20-30 euro voor, maar ik heb hem nu minstens 1,5 jaar en het begint nu pas op te raken. Dus ben je ook je glimmende voorhoofd zat - hierbij een aanrader!

Alles is te koop bij Douglas.

4 opmerkingen:

 1. Wow, die laatste lijkt me erg leuk! En als je er zo lang mee kan doen...hoe vaak heb je het gebruikt? Elke dag? Zoveel keer in de week?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dr. Brandt's Pores No More Pore Refiner (wat een naam) lijkt me wel fijn! En de prijs is ook heel redelijk als je bekijkt hoe lang je er mee doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Silva: bijna wel, ja. Ik gebruik soms wel die van Gatineau, maar vooral in de zomer heb ik bijna elke dag die van Dr Brandt gebruikt. Je hebt ook echt een inie-mini-hoeveelheid nodig, dus je doet er echt super lang mee.
  @Merel: klopt! Het is echt de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er gelukkig nooit last van. Ik heb een vrij droge huid dus ik doe meestal mijn best om het soepel te krijgen. Mar het lijken mij goeie producten.
  Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen