dinsdag 16 november 2010

NOTD: Beautiful Blossom

Sally Hansen ken ik vooral door al die nagelverharders, handcrémes en andere nagelverzorging. De kleurcollectie in Nederland is helaas niet zo uitgebreid. Op vakantie heb ik dit kleurtje gekocht.

Het is een zuurstok-roze kleur met fijne goude/perzik-achtige glitters erin. De glitters zijn zo klein dat je ze nauwelijks ziet. Wel zorgen ze voor een mooi shimmer effect. Ik vind het ook wel een beetje een Barbie-kleur en hier moet je wel mee oppassen vooral als je blond haar hebt (ehum, ik dus), het kan er te zoet uitzien. Maar ach, het is wel een hele lieve kleur.

Het lakje heeft een vrij dun kwastje en dat is jammer. Ik ben toch meer van de bredere kwastjes. Het aanbrengen gaat op zich wel soepel. Alleen dekking valt een beetje tegen. Voor dit resultaat heb ik drie lagen moeten gebruiken.

Deze nagellak droogt niet snel. Misschien komt het ook door de hoeveelheid lagen die je moet maken. Het enige voordeel vind ik dus alleen de kleur en voor de rest... helaas.

8 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! ook leuk flesje met dat diamantje erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur zeg, vind hem wel zomers. Beetje jammer dat er 3 lagen van op moeten. Ik krijg altijd deukjes van veel lagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een mooie kleur. Het flesje is heel leuk met dat diamandtje. Zelf vind ik het persoonlijk fijn als een lakje een dun kwastje heeft. Helpt namelijk bij mij bij preciezer werk. Maar dat is voor iedereen persoonlijk. Jammer dat die zo lang nat blijft. Niks voor mij. Ik ben zo'n kluns met weinig geduld. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Silva: ja he :)
  @Nail-Gloss: haha, klopt, het flesje is ook schattig!
  @Bertine: ik ook! Zelfs na lang drogen kreeg ik een paar krasjes.
  @Kalypso: ik ook, heb echt nooit geduld. Het is maar dat ik het nog op vakantie had gedaan... zat lekker in het zonnetje en had alle tijd van de wereld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Die is echt prachtig! Ik ga ook naar deze op zoek, ik denk dat ze hem bij de grote DA in Amsterdam wel zouden kunnen hebben, daar hebben ze heel veel Sally's

  BeantwoordenVerwijderen