dinsdag 2 november 2010

NOTD: MNY #445

De swatches van dit lakje heb ik op verschillende blogs gezien NA dat ik het gekocht had.. zo jammer, want ik vond het eigenlijk een beetje tegenvallen. Maar zoals bij veel dingen: eerst (zelf) zien en dan pas geloven... looooove the colour!

Ik ben altijd opzoek naar mooie gouden kleuren. Vaak zijn ze heel glitterig en slecht dekkend. Maar deze is heel anders. Op alle punten vind ik hem geweldig. Ook de kleur... hoewel je het moeilijk gewoon goud kunt noemen.

Dit is meer de kleur van wit goud. Het is vrij rustig, maar toch bijzonder. Dit lakje heeft geen gekke ├╝ber-glans, maar juist dat zachte, cashemere glow. De glitters vormen een mettalic finish en die is werkelijk prachtig.


De kwaliteit is trouwens prima! Dit had ik niet zo verwacht. Droogtijd, dekking.. ik ben erg tevreden.

6 opmerkingen:

 1. Wow wat een bijzonder kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind het een hele mooie kleur. Wat een shimmer. Klinkt goed. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi lakje! Van de MNY oogschaduw was ik niet zo onder de indruk maar deze lak ziet er echt goed uit. En ja; je hebt zeker een leuke site ;-) (gespot via Suzy)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Maccia: @Laura: @Kalypso: dank jullie wel, ladies :)
  @Deb: dank je! En wat leuk dat je bent komen kijken :) Oogschaduws hebben idd niet veel pigment en toch ben ik fan :P Ik weet het niet, misschien omdat ze zo toegankelijk en verschillend zijn :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw mooi kleurtje! Ik was niet zo onder de indruk toen ik het schap zag en heb dan ook nog niks gekocht, maar dit soort swatches maken het wel aantrekkelijk :p

  BeantwoordenVerwijderen