zaterdag 13 november 2010

Terug-van-vakantie-update

Ladies,

Ik ben vannacht teruggekomen van vakantie. Ik heb een haul gefilmd (met daarin een hint naar waar ik ongeveer geweest ben!), alleen het uploaden ervan gaat vandaag niet zo soepel. Dus morgen... Even een kleine scoop: ik heb er allerlei leuke merken gevonden die in Nederland niet of moeilijk verkrijgbaar zijn... en ook een merk dat sinds kort tijdelijk beperkt bij Sephora ligt... ;) Dussss zeker morgen kijken!

Liefs,
PinkFairy

P.S. Oh ja.. en toen ik bij Bloglovin inlogde schrok ik me helemaal wezenloos.. 406 nieuwe posts! Nog 360 te gaan... beauty-overload? :P

2 opmerkingen:

 1. Whahahaahahahahahaha:P
  OMG, welkom terug.
  Succes met bloglovin:P
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: hahaha dank je wel :D Ik kan het ook echt niet in één keer aan!

  BeantwoordenVerwijderen