donderdag 25 november 2010

Urban Decay The Black Palette

Zoals ik al in mijn haul-video vertelde, was ik eerst helemaal geen fan van The Black Palette van Urban Decay. Op promotiefoto's zag je allerlei donkere kleuren waarbij ik dacht: "Wat moet ik er allemaal mee?" Maar toen ik dit paletje bij Sephora zag liggen bedacht ik opeens allerlei mogelijkheden voor deze kleuren... ik moest het hebben!

Op de foto's is het echt lastig om de kleuren weer te geven. Een ding zeker: er zitten geen felle kleuren bij, ze zijn allemaal echt donker. Maar al die glitters maken het extra mooi en verleidelijk...Je hoeft deze kleuren niet allemaal met elkaar te gebruiken. Een van de kleuren aan een neutrale look toevoegen maakt het allemaal net iets meer bijzonder. Maar deze kleuren zijn ook geschikt voor een prachtige smokey. Kortom, wat kun je er veel mee!

Hou je van het experimenteren en chique looks, dan is dit paletje zeker een aanrader. Dus mocht je het bij Sephora tegenkomen - grijpen maar :)

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed, komen er ook nog swatches?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo jaloers. Echt heel mooi. Swatches???
  Ik ben zo benieuwd. Zou je misschien ook een look willen maken?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een leuk palettje! Mij lijkt deze erg leuk, maar dan wil ik eerst swatches zien (hint, hint ;D)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Nail-Gloss: @Kalypso: @Silva: haha die komen eraan :) Foto's én video!

  BeantwoordenVerwijderen