zondag 14 november 2010

Vakantie haul (it's hot in november)

Back from holiday with a lot of new beauty stuff! Jaja, ik heb weer eens hele leuke dingen gekocht. Zelfs dingen die ik niet verwacht had (maar wel stiekem op gehoopt had). Kijk maar even mee:

Er was uiteindelijk geen tweede shopdag. Al deze beauty spulletjes en nog een paar non-beauty goodies hebben toch al een aanslag op me budget gepleegd ;) Ik ben enorm blij met al deze dingetjes! En bij terugkomst naar NL ben ik ook weer eens "ff in de stad wezen kijken" en ja... er komt weer een haul :P

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi. Lekker hoor, op vakantie in een warm land. I love sponsebob. :P
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: hehe jaja het was heerlijk :D
    @Evelien: ik ben zeker aan het genieten van al me spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen