maandag 6 december 2010

Armani Luminious Silk Foundation *review*


Als ik het goed heb, wordt Armani Cosmetics nog steeds niet in Nederland verkocht. En dat is jammer, aangezien dit merk prachtige producten heeft. Vooral de kleuren... daar word ik echt hebberig van. Maar waar Armani vooral om bekend staat, zijn de foundations. Ik heb er veel goede dingen over gelezen voordat ik er een aan het begin van dit jaar heb gekocht.

Luminious Silk Foundation werd mij geadviseerd omdat ik dekking en matterend effect belangrijk vond. Ook al is deze foundation inderdaad vrij dekkend, is het absoluut niet te zwaar. Het is heel vloeibaar, de beste manier om deze foundation aan te brengen is met een stipling kwast. Zo krijg je een hele natuurlijke dekking en toch worden alle oneffenheden best goed gecamoufleerd.

Oke.. dekking is 8/10 en het matteren lukt ook al aardig (natuurlijk met een goede basis eronder!)... voor dit effect ook 8/10 (niks kan Catrice Mousse evenaren!). Kortom, het is een prima foundation, vooral als je niet te veel hoeft te maskeren en als je huid niet al te vet is. Deze foundation kost rond 40 euro en ik heb hem bij een Duitse Douglas gescoord.

4 opmerkingen:

 1. Hm, mijn huid is wel wat vettig. Fijn dat het dekkend is, maar niet zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk blog.
  Lelijke flesjes heeft Armani Cosmetica zeg.. jammer!
  Zo zie je maar, goedkope make-up is vaak veel beter.
  x
  Dominique.
  www.fashionheaven.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG, €40,00 ?
  WOOOH, maar hij klinkt opzich best okee.
  Fijn dat die dekkend is.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Silva: je kunt deze foundation opbouwen, dat is wel weer fijn. Maar het is geen beste foundation die er is ;)
  @Dominique Michon: dank je wel. Nou, dat is niet helemaal waar. Er zijn ook genoeg hele goede luxe foundations.. ik ken maar 1 goede budget foundation, ik zou het dus niet met zo'n zekerheid zeggen ;)
  @Kalypso: veel hè.. maar eigenlijk is dit best "normaal" voor zo'n merk :P

  BeantwoordenVerwijderen