woensdag 29 december 2010

Droge/gevoelige huid musthave: Decleór Aromessence Rose d'Orient Sérum Apaisant

Tijdens mijn vakantie vorige maand ben ik toevallig bij een winkel het merk Decléor tegengekomen. Dit merk kende ik al en ik was er altijd nieuwsgierig naar.

Wat mij altijd tegenhiel waren 2 dingen... 1 - verkrijgbaarheid: alleen bij beauty-salons en anders online. 2 - de prijs, alle producten kosten gemiddeld 50 euro.. zelfs mij gaat het iets te ver.

Maar goed... ik stond dus op vakantie bij een Douglas met me neus tussen alle potjes van dit fijn merk. Punt 1 (bereikbaarheid) was dus weg. En de prijs.. mijn nieuwsgierigheid heeft van mijn verstand gewonnen. Ik heb o.a. dit serum gekocht... en wat me als eerste opviel was de inhoud... maar 15 ml, wat een mini formaat!

Toen ik dit middeltje gekocht had was mijn huid extreem droog en geïrriteerd. Ik heb 3 avonden achter elkaar dit serum onder mijn créme gebruikt en ik voelde gelijk al een verschil. Toen gebruikte ik 3-4 druppels voor mijn hele gezicht, maar nu heb ik echt maar 1 (soms 2) druppel(s) per keer voor mijn hele gezicht nodig. Daarnaast gebruik ik het maar 1 keer per week. En met mijn super gevoelige huid (vooral met dit weer) is deze frequentie uniek en zegt toch wel iets over de werking hiervan. Zo'n goed serum heb ik nog nooit gehad! En geloof me, ik heb al e.e.a. uitgeprobeerd (Chanel, Dermalogica, budget). Gelijk het gevoel van gekalmeerde en gevoedde huid, dit is echt heel uniek. Het voelt aan als olie, maar het verstopt zeker niet mijn poriën. Deze olie trekt dan ook best snel en volledig in, hoewel ik het niet graag overdags zou gebruiken. 's Nachts werkt dit serum op z'n best. Oh ja, had ik al verteld dat dit een aromatherapie-middeltje is? Dit betekent een heerlijk warme geur van essentiële oliën. Door al deze oliën is dit een van de meest natuurlijke sera die er verkrijgbaar zijn. En dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid!

Kortom, het is een investering, maar wat voor één! Door dit serum en de nachtcréme (ik kom hier nog op terug) ben ik erg nieuwsgierig geworden naar dit merk. Ik ben echt heel erg kieskeurig wat gezichtsverzorging betreft en ben niet snel onder de indruk. Maar dit middeltje... oh my! In Nederland kun je dit merk online via Aromatherapie-shop bestellen.

6 opmerkingen:

 1. Wow, klinkt erg goed! Ik weet alleen niet of ik er zoveel voor over heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat klinkt heel goed. Ik ben ook niet snel onder de indruk. Ik ben benieuwd naar meer...:P
  Wie weet ga ik er ook aan geloven.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het merk van naam, maar nog niet van werking. Het klinkt in elk geval erg indrukwekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @femketje: @Kayla: het werkt ook super goed :)
  @Silva: uiteindelijk valt het echt mee. Ik heb hem nu twee maanden en je ziet nauwelijks dat ik hem gebruikt heb. En dan te bedenken dat je dit vooral in de winter nodig hebt... ik ga hier zeker minstens een jaar over doen om dit flesje op te maken :)
  @Kalypso: komt eraan! :D
  @Perfectly Unordinary: is het ook, absoluut! Had het niet zo verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen