donderdag 30 december 2010

EOTD: A Little Peacock in My Soul

Daar is ie dan, zoals beloofd. De look die ik ook in mijn contouren-tutorial droeg. Lekker opvallend tussen al die vrij neutrale looks van me de laatste tijd (ik weet ook niet wat het is... that's just my mood).

De kleuren van deze look doen mij denken aan een paauw. Oké, het zijn niet helemaal dé kleuren, maar het komt aardig in de buurt. Fel, gedurfd en koel.


Groen/blauw, paars en donker groen zijn de basis kleuren van deze look. Hier een daar nog een tint toevoegen, houd de highlighter zo koel en licht mogelijk en zorg voor een soepele overloop van alle kleuren.

Om deze look meer sparkles te geven heb ik mijn nieuwe favoriete eyeliner gebruikt, Gérard Binard Glitter Liner. Ik ben gek op deze eyeliner! Ook bij zo'n felle look past hij precies goed. Subtiele accenten zijn altijd mooi.

9 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan weer! echt leuke kleuren! Ik wil binnenkort ook eens een peacock eye maken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dit doet me echt aan een pauw denken! Het lijkt me leuk om daar een tutorial van te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, het lijkt echt op een pauw. Maar heel mooi en leuk gedaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie look, echt wel zoals een pauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @femketje: @Kalypso: @Kayla: @Lieseiwesje: dank jullie wel!!
  @kashmira: dat was ik ook lang van plan en steeds werd het wat anders :P Maar nu had ik het niet eens gepland :)
  @Silva: ik zal het zeker proberen te maken! Niet helemaal dit omdat ik niet meer precies weet wat ik allemaal gebruikt heb, maar wel ongeveer :) Heb er volgende week alle tijd voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi! Wat goed zeg, en die eyeliner is inderdaad prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen