maandag 27 december 2010

EOTD: My X-mas Look

Afgelopen tijd hebben jullie allerlei X-mas specials op deze blog voorbij zien komen. Maar wat was uiteindelijk mijn X-mas look geworden?

Ik heb gekozen voor blauw. Niet een kleur die ik vaak draag, maar dit is weer eens wat anders. Het moest subtiel, maar feestelijk zijn. Daarom heb ik ook hele lichte kleuren met donker blauw gecombineerd.

Voor mijn binnenste hoek heb ik licht groen pigment uit de goodiebag gebruikt. Deze kleur lijkt heel fel, maar valt eigenlijk reuze mee. Je zou ook de licht groene MNY oogschaduw hiervoor kunnen gebruiken. Maar een pigment bevat toch net iets meer shimmjer en oogt een stuk feestelijker.

Voor de donkere kleuren heb ik The Black Palette van Urban Decay gebruikt. Heerlijke kleuren die elke look afmaken. En natuurlijk mijn favoriete glitter eyeliner... maar daar hoef ik jullie niets meer over te vertellen :)

10 opmerkingen:

 1. Erg leuk, dat contrast! Ik vind die eyeliner nog steeds erg mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look weer! Echt een leuke kleuren combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie look. Ook hele mooie foto's! Complimentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Silva: ja he! Hij blijft prachtig! Ik ben benieuwd of het van de zomer nog steeds me lieveling is :P
  @Kashmira: @Pretty Beauty Land: @aline: dank jullie wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's. Die look is zo mooi.
  Ik ben verkocht.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kalypso: @Evelien: @Liesewiesje: @femketje: dank jullie wel, dames! :) Super lief van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen