vrijdag 10 december 2010

EOTD: Whithout Any Magic


Groen en paars... ik denk dat het tegenwoordig mijn lievelingscombinatie is (hoewel ik niet zo van het herhalen ben). Toevallig heb ik laatst al een EOTD gemaakt met deze kleuren. Je zou kunnen zeggen dat deze look een rustigere versie is van Mermans Need No Air.

De groene kleur komt uit het Twist of Tartan paletje van MAC. Ook deze kleur heeft een mooie subtiele shimmer. Paars is uit een oud Essence (Return to Paradise) palette. Het is een hele zachte kleur, die niet super gepigmenteerd is, maar daardoor wel een mooi accent aan het geheel geeft.

In de arcadeboog heb ik ook een van de donkere kleuren uit The Black Palette van Urban Decay aangebracht. In de binnenste ooghoek zie je met name de Jumbo Pencil van NYX (dus ook ideaal als highlighter! Binnenkort meer hierover.).

Het geheel is afgemaakt met neutrale kleuren op mijn wenkbrauwbot, mascara en natuurlijk de eyeliner. Catchy en toch niet te fel.

3 opmerkingen:

 1. Wauw.
  Die kleuren staan jouw volgens mij ook heel goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Het doet me een beetje denken aan Maleficent, van de MAC collectie. Ik vind het een leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: dank je!
  @Silva: ja, da's een goede! Inderdaad :D

  BeantwoordenVerwijderen