vrijdag 31 december 2010

Happy New Year!!!

Het jaar is al bijna voorbij. Het is toch wel altijd fijn om het af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen. Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen, nieuwe ideëen, nieuwe ontwikkelingen...

Afgelopen jaar ben ik gestart met mijn blog en ik vind dat ik best ver ben gekomen (al met al 70 volgers!). Ik ben heel erg blij met jullie, echt waar! Dank jullie wel voor alle comments en voor het geloven in mijn blog. Ik waardeer het enorm!

Natuurlijk heb ik mijn eigen idee over mijn blog, een soort concept waar ik mij aan houd. Maar ik ben toch zo benieuwd naar jullie mening! Wat vinden jullie bijvoorbeeld dat er meer moet komen? Qua artikelen, qua foto's, qua design, qua reviews... Vertel het mij!!! Ik ben erg benieuwd.

Ik wil jullie een s-p-e-t-t-e-r-e-n-d 2011 wensen! Wij gaan ervoor, ladies!

P.S. Mocht iemand nog van plan zijn om vanavond naar het Museumplein te gaan, let me know ;)

10 opmerkingen:

 1. Ook voor jou een fijn eindejaar en een spetterend 2011!!

  Ik heb altijd graag reviews of hauls of filmpjes... Dus mij kan je wel plezieren met meer van wat er al is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een gelukkig nieuwjaar met nog vele blogposts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook een gelukkig nieuw jaar gewenst! En wat en lief hondje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb een fijne jaarwisseling en wens je alvast een gelukkig en gezond 2011 toe! :)

  PS : ga zo door met je leuke blog :D Lieve foto trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne jaarswisseling.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook een happy new year :D

  BeantwoordenVerwijderen