zaterdag 11 december 2010

Haul: MAC, Catrice, Sephora, The Bodyshop

Vorig weekend heb ik weer eens heerlijk beauty-geshopt. Eigenlijk ging ik zaterdag naar MAC omdat deel 2 van Tales of Tartan collectie uit zou zijn. Maar zoals jullie op mijn Twitter konden lezen, was het dus uiteindelijk een week verplaatst... jammer, maar geen reden om met lege handen thuis te komen ;)

Bij MAC heb ik maar een dingetje gehaald, namelijk Studio Finish Concealer in de kleur NW25. Deze wilde ik al een tijdje hebben, omdat hij ideaal zou zijn om oneffenheden op het gezicht te verbergen. Nu ik toch bij Douglas was, heb ik ook gelijk een glitter eyeliner meegenomen van het (voor mij onbekende) merk Gérard Binard. Ik vond deze kleur zo mooi (azuur blauw/groen), ik kon hem niet weerstaan. Let op: hier komt een review over, nog beter: ik ga er meer van halen!

Bij The BodyShop heb ik almond oil handcréme en spiced vanilla douchegel gekocht. Beide heerlijke warme geuren! Sephora... bodyscrub met de nieuwe geur van witte prallines, een super handig contour kwastje en een "dupe" van de beauty blender! Jaja, ladies, dat laatste klopt helemaal. Het kost maar 11 euro en is zeker de moeite waard om te proberen. Ook hier zal ik later op terugkomen.
Catrice Mirror Mirror oogschaduw, Catrice Dalai Drama oogschaduw, Catrice Oh so chique lipgloss, Catrice eyeliner pen, Gérard Binard glitter eyeliner

Bij de Kruidvat bij mij in de buurt gebeurde het eindelijk... Catrice was vernieuwd! En ja, ook de nieuwe collectie was EINDELIJK binnen! Aangezien de zilveren oogschaduw Mirror Mirror al een tijdje op mijn wenslijstje stond, heb ik het natuurlijk meegenomen. Maar ook het oranje kleurtje Dalai Drama (how cute!), lipgloss Color & Stay in de kleur Oh so chique en de eyeliner-pen (super handig voor zulke liefhebbers van eyeliner als ik). Catrice heeft mij wederom niet teleurgesteld, love it!

Ik heb van deze haul ook een video gemaakt, maar helaas wilde me pc niet meewerken bij het uploaden ervan... dus excuses voor het overload aan tekst ;)

9 opmerkingen:

 1. Leuke dingetjes heb je gekocht! Ben heel benieuwd naar die blauwe eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuk shoplog, ik heb de kwast, spons en zilvere Catrice oogschaduw ook, die is echt niet normaal goed gepigmenteert!

  Kom je trouwens nog naar de kerstmarkt? Het is daar echt super;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht. Ik ben jaloers. Heel mooi.
  Bedankt voor de swatches.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Silva: die is enorm goed! Kreeg zelfs complimentjes van de MAC MUA's hierover ;)
  @Beauty Addict: thanks!!
  @Kashmira: ik zou serieus heel graag willen komen!! Maar was vandaag de hele dag in Amsterdam en morgen ben ik ook tot laat 's avonds weg :(
  @Kalypso: haha dank je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die beautyblender "dupe" wil ik ook al even kan hier miss binnenkort een review over komen ? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @PinkFairy, oh geeft niet hoor, was het leuk in Amsterdam?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @San-san: :)
  @Axelle: tuurlijk!! Ook al moet ik zeggen dat ik nog steeds een grotere fan van de stippling brush ben.... :P
  @Kashmira: superrrrr leuk! Chinese massage gehad, beauty geshopt, heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen