zaterdag 4 december 2010

LOTD: Nars Turkish Delight


Turkish Delight is een van de meest geprezen kleuren lipgloss van Nars. Vele YouTube make-up guru's raden dit glosje aan. Sinds ik hem de eerste keer gebruikt heb, weet ik ook waarom...

Dit is, denk ik, een van de meest neutrale nude kleuren die er zijn. Hij is niet uitgesproken roze en ook zeker niet te bruin-achtig. En toch heeft deze kleur iets warms, waardoor je er niet te bleek uit gaat zien. Het smelt zowat met je lippen en heeft een heel natuurlijk resultaat.

Het aanbrengen gaat super simpel, het glosje is niet te waterig en plakt ook niet al te veel. Het enige minpunt vind ik de geur. Die is niet zo fijn, een beetje bitter, het ruikt gewoon naar lipstick/gloss. Maar het stoort op zich niet. Voor de rest is het een prima gloss. Het blijft ook nog eens goed zitten en dat is echt heel belangrijk.

9 opmerkingen:

 1. Een bekende gloss! Wilde hem zelf ook nog kopen, maar ik heb al zoveel lipproducten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Fijn dat ie niet zo plakt en lang blijft zitten :) Bedankt voor de swatches en review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Silva: @kashmira: @Judith: @L-beauty: @sofie: thnx girls, hij is ook inderdaad prachtig!
  @Perfectly Unordinary: whaha me too! Mijn laatje waar al die dingen in zitten puilt echt enorm uit.. maar ik heb vandaag dus weer een gloss gekocht.. naja, vooral zulke musthaves als deze moeten er gewoon in zitten :P
  @lisewiesje: graag gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zo'n mooie lipgloss.
  Ik wil hem ook.
  I love it <3
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen