donderdag 9 december 2010

LOTD: NYX B52


Toen ik de swatch van deze kleur op een blog zag, wist ik dat dit mijn kleur zal zijn! Prachtig vond ik hem! En hij leek een beetje op een Estee Lauder kleur die ik een tijd geleden had. Het is geen nude kleur, zoals jullie het van mij gewend zijn, maar een diepe oud roze kleur.

Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in dit kleurtje. Ik had hem niet zo donker ingeschat. Hij is nog steeds niet fel en past praktisch bij elke look, maar toch.. Ik ben er helaas niet weg van.

De kwaliteit van de lippenstift zelf is verder wel prima. Het is alleen zo lastig om hem mooi op de foto te zetten! Je ziet namelijk alle oneffenheden op mijn lippen, terwijl dit van afstand helemaal niet opvalt. Maar je moet deze lippenstift dan ook niet gebruiken als je hele droge lippen hebt. Kortom, het is mijn eerste maar zeker niet de laatste NYX lippenstift.. de volgende keer maar gewoon voor nude gaan.

5 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje, ik denk dat het wel iets is voor mij. Jammer dat jij er niet weg van bent, maar de volgende keer beter, toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een heel mooi kleurtje.
  Heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Perfectly Unordinary: @Silva: @Kalypso: thnx ladies, fijn dat jullie hem wel leuk vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze had ik ook, vond hem bij mij donkerder uitvallen dan bij jou. Bij jou is het ook veel mooier :D

  BeantwoordenVerwijderen