vrijdag 24 december 2010

MAC Green Brown pigment

Tijdens de ruildag heb ik veel leuke spulletjes gescoord. Ook hele unieke/aparte spulletjes, waar ik heel verrast door ben.. zoals deze pigment-sample..

Green Brown kwam mij al zo bekkend voor.. even Googlen, en ja hoor, het is een MAC pigment! Whoohoo, mijn eerste! En ook nog eens een van de bekendste.

Dit is zo'n prachtige kleur! Ik ga deze dus zeker in fullsize kopen. Ik zou het niet groen-bruin noemen, maar meer groen-rood. En ja, dit zijn inderdaad Kerst-kleuren (toepasselijk). Deze kleur is niet schreeuwerig en past prima ook bij de dagelijkse looks. Wat ook fijn is: aan deze kleur moet je vooral niet te veel andere kleuren toevoegen. Een beetje accentueren mag. Maar eigenlijk is Green Brown een prachtige kleur op zich!Ik zou hem bijna magisch willen noemen. Over holo-kleurtjes gesproken.. niks mengen, niks zelf proberen na te maken, deze is daar te uniek voor (hé, niks tegen proberen, maar kijk hoe prachtig hij is!!). Oké, ik ben er serieus weg van... :)

10 opmerkingen:

 1. Supermooi! Hij is idd bijna magisch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Toen ik die ooglook zag dacht ik dat je meerdere kleuren had gebruikt ofzo! Ik vind hem geweldig! Spijtig dat hij zoveel kost, anders zou ik hem meteen kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah die is mooi! Ik ben echt zo dol op dat soort kleuren! Jaloerz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Hij heeft ergens wat weg van loreal color appeal oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Rani: probeer anders sample aan te schaffen! Is veel goedkoper en je kunt meerdere kleuren uitproberen.
  @Silva: ja hè, dat dacht ik dus ook :)
  @meike en anish: @Kashmira: @Nadiaa: @Anoniem: @Cindy: ben het helemaal met jullie eens, love it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En of die heel mooi is. Leuk dat je er een look bij hebt gedaan. Bruine kleuren staan jouw zo goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Kalypso: thnx!! haha bruin en blauw... dat hoort gewoon bij elkaar :D

  BeantwoordenVerwijderen