zaterdag 25 december 2010

MAC Tales of Tartan 2: cool pigments

Toen het tweede deel van MAC's Tales of Tartan collectie verscheen, was ik er als eerste bij. Zo'n pigmenten-setje is toch vrij uniek.. en voor zo'n 30 euro heb je gelijk 5 MAC pigmenten.. heel cool!

Over cool gesproken... dit pigmenten-setje is er in 3 varianten: smokey, warm & cool. Natuurlijk zag ik gelijk al die bruine/bronze warme pigmenten staan. Maar ik dacht dat het beter zou zijn om iets anders te kiezen. Het werd 5 Cool Thrillseekers Pigments/Glitter!


Alleen die verpakking al is heel leuk. Super handige bewaarblik en het oogt prachtig. Een mooie eyecatcher voor op mijn kaptafel :) Maar natuurlijk is ook de inhoud ervan van belang...

Koele kleurtjes, variƫrend van wit tot koel bruin. Ideaal voor de winter! Er zitten 4 pigmenten in en 1 potje met glitters (feestdagen!).

Cheers, My Dear!

Reflects Pearl

Softwash Grey

Mauvement

Silver Fog

Op de foto's zijn ze iets donkerder gelukt dan in het echt. Op de foto waar alle potjes naast elkaar liggen komen de kleuren beter tot hun recht. Ze zijn dus vrij licht allemaal. Ik gebruik ze vaak gecombineerd met donkere oogschaduws. Maar om ze alle 5 in 1 keer te laten zien heb ik er een look van gemaakt. Best saai als je het mij vraagt, maar neutraal is soms ook goed :)Ik vind ze toch mooi. De glinstering die erin zit zie je niet echt tussen de "normale" ogschaduws. Maar nu ik de swatches van de smokey pigments heb gezien, denk ik dat ik ook dit setje wil hebben... er zitten namelijk naked en blue brown in.

8 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi! Mooie look heb je er ook mee gemaakt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die zijn mooi! Ook leuk in zo'n bakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, pretty! Ik vind dat bakje erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kashmira: thnx! Vind hem zelf wel een beetje saai :P
  @Judith: die kleuren zijn idd pretty :)
  @Josephine: @Silva: haha ja idd! Het bakje is handig en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allemaal heel mooi. Ook de verpakking vind ik zo grappig.
  Leuke dingen.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen