donderdag 2 december 2010

Mijn favoriete mascara EVER...

... is van L´oreal. Alleen het vervelende is, je kunt het helaas niet in Nederland kopen (ja, je leest het nogmaals goed, het is van L'oreal).

L'oreal Volumissime x5 Mascara koop ik elke keer als ik het ergens op vakantie zie. Tijdens een weekendje Duitsland zoek ik ook altijd dit merk op. Ik snap echt niet waarom het niet in Nederland verkrijgbaar is, maar zo moet het maar.

Het is de zoveelste keer dat ik deze mascara koop. Ik ben er gek op. Mijn wimpers zijn gekruld, extra lang en hebben dat false wimpers effect. Het zijn echt net poppen wimpers, vind ik! In alle recente looks heb ik deze mascara gebruikt (ook in deze).

Het geheim van deze mascara is niet alleen de formule, maar ook het borsteltje. Deze is niet te groot en ook zeker niet te klein/te dun. Het zorgt ervoor dat mijn wimpers ideaal gescheiden worden, zonder klontjes. Kortom, het is een echte aanrader! Mocht je het een keer tegenkomen, try it! Het is natuurlijk heel persoonlijk, zo was mijn collega (Aziatische wimpers) niet zo enthousiast over de waterproof versie van deze mascara. Maar ik zou het zeker een keer proberen, ook omdat het een budget merk is. Love it!

9 opmerkingen:

 1. Die wil ik ook al zo lang proberen, omdat buitenlandse bloggers er altijd over spreken. Jammer dat het niet gewoon in Nederland en België te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook gehad! Jammer dat hij niet in NL verkocht word. Volgens mij is deze wel altijd op markten te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me heel fijn! Als ik eens op vakantie ga, moet ik ernaar op zoek gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Perfect Unordinary: ik had er ook op de buitenlandse blogs over gelezen en kwam hem een paar jaar geleden toevallig op het vliegveld tegen.. deze mascara is serieus helemaal te gek. En ik weet zeker dat als ie in NL verkocht zou worden dat zou ie ook super populair zijn.
  @Angélique: @Silva: @Danique:het is ook een super fijne mascara, ik heb tot nu toe geen betere gevonden.
  @Kashmira: serieus? Daar heb ik het nooit gezien. Ben benieuwt of de kwaliteit dan ook hetzelfde i.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lijkt me een hele fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er niet zo blij mee. Ik had hem ook maar ik heb hem aan mijn vriendin gegeven. Hij is te vlekkerig. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen