zondag 5 december 2010

NOTD: The Color To Watch (O.P.I.)


Toen ik deze kleur van O.P.I. in de winkel zag, was ik gelijk verliefd. Wat een prachtige en aparte kleur! Normaal ben ik echt niet van het blauwe en het paarse op mijn nagels. Maar op een of andere manier is deze kleur anders, een stuk subtieler.


En wat een bijpassende naam: The Color to Watch. Het is een hele moeilijke kleur om te beschrijven... de basis is meer grijs of taupe, maar de glans is blauw, paars en soms zelfs roze. Het is geen schreeuwerige kleur, maar hij valt zeker op.

De dekking is niet super, maar het valt ook weer mee. Voor dit resultaat moest ik 3 lagen gebruiken en het is nog steeds niet 100% dekkend. Maar toch vind ik dit prima. Het lakje blijft redelijk goed zitten, zoals alle O.P.I. nagellakken.

Ik denk dat dit een van mijn favoriete kleuren voor deze winter wordt. Ik blijf ernaar kijken en ik vind hem nog steeds prachtig.

9 opmerkingen:

 1. Wow, wat een bijzondere kleur! Ik vind hem echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze wil ik ook al een tijdje! Hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een mooie en aparte kleur.
  Heel mooi.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw mooie kleur! Zou ik zeker dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw, wat een mooie kleur zeg! :D Bedankt voor de swatches! :)

  BeantwoordenVerwijderen