woensdag 1 december 2010

NOTD: Miss Helen #73

Dit nagellakje heb ik al zeker een paar jaar. En toch blijf ik deze kleur prachtig vinden. Vooral als het buiten kouder wordt, dan begin ik deze kleur weer vaker te dragen.

Eigenlijk is deze kleur heel moeilijk om op de foto te zetten. Bij kunstmatig licht zie ik vaak van die regenboog-kleurige glitters, terwijl het lakje bij normaal licht "gewoon" zilver is.

Alles aan deze nagellak is eigenlijk goed. Droogtijd, houdbaarheid, dekking (ook al is hij niet 100% dekken en toch vind ik het voor deze kleur perfect). Een lieve en hele draagbare winterse kleur. Love it!

5 opmerkingen:

 1. Wow, best een mooi kleurtje! Bedankt voor de swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Eigenlijk vind ik hem zo mooier dan wanneer die 100% dekkend is. Het is zo winters!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een heel mooi kleurtje. Als je dit lakje niet had gereviewd was ik gewoon regelrecht langs dit lakje gelopen. Ik ga de volgende keer even kijken. Je nagels beginnen uit te groeien zie ik. Ga je het weer laten bijwerken?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ik vind hem nog best goed dekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Liesewiesje: graag gedaan!
  @Silva: ja he! Vind ik ook!
  @Kalypso: goed gezien :) Heb het al gedaan, dit zijn foto's van een paar weken geleden ;)

  BeantwoordenVerwijderen