dinsdag 14 december 2010

Ruildag @Beautytreat - het verslag

Wat een top weekend heb ik gehad! Druk, weinig thuis geweest, maar ik heb genoten. Zaterdag shoppen in Amsterdam (shoplog is comming - part 1) en zondag de ruildag... de wat? Lees verder.

Kennen jullie de site van Linda? Vast wel. Het is een van de leukste en bekendste Nederlandse beautyblogs. En Linda heeft ook de welbekende Goodiedoos bedacht. Als je het afgelopen jaar onder een steen hebt gelegen (grapje!) check dan dit voor meer info. Maar goed.. de ruildag.. het komt erop neer dat Linda te veel make-up had staan (dozen werden zwaarder en zwaarder, ongeveer 40 kilo aan make-up!) en dus mochten enkele meiden naar haar huis komen om daar tussen de producten uit alle dozen te snuffelen... eehm, zo ongeveer.

Ik kwam als laatste binnen en wat zag ik: allemaal meiden die zwijgend in kilo's make-up waren aan het graaien! Alleen het geluid van het graaien en iedereen met z'n neus erin! Haha echt komisch! Maar uiteindelijk stond ook ik te zoeken en te swatchen en te kiezen... en ja, dan ben je weer een paar uur verder. Wel met een glaasje limonade en een heerlijk Ikea Almondy taartje!

Check al die Eye Magic dingen! Whooow! Iedereen erop uitgekeken? :P

Daarna gingen wij met z'n allen op de grond zitten om eigen bijdrage te laten zien (ruilen hè, je levert wat in en je krijgt van alles terug ;)). Dit had ik meegenomen...

En dit is alles bij elkaar!

Whaaa, wat een berg! Ook daar zaten hele leuke spulletjes tussen! Dus weer mijn meeneem-stapeltje bijgevuld (shoplog is comming - part 2).

Aan het eind heeft Linda ook nog super leuke goodiebags uitgedeeld. Meer leuke hebbe-dingetjes! (shoplog is comming - part 3).

Wij hebben ook nog gezellig gekletst, het was echt leuk. Linda is cool! Ze weet wat zij wilt, hoe zij over dingen denkt staat mij heel erg aan. Ze weet heel veel en is hartstikke aardig. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb. Trouwens, wat ik dus niet had verwacht is dat ze zo klein was :D Haha echt cute! Oh ja, wisten jullie dat Linda een zusje heeft die erg veel van (kunst)nagels en nailart weet? Een kleine tip van haar (en Linda herself): watch out with Trind. En nu maar hopen dat zij ook haar eigen blog maakt of dat ze eens in de zoveel tijd op Linda's blog gaat schrijven.
Dit allemaal mochten wij swatchen! Da's toch beter dan alleen plaatjes kijken en erover lezen ;)

Kortom, ik ben blij dat ik er geweest ben. Tussen allemaal beauty-nerds en het voelde geweldig :D Stuk voor stuk leuk meiden ontmoet en zo'n klein groepje (we waren met z'n 7'en) was ook erg prettig.

7 opmerkingen:

 1. Lijkt me enorm leuk om zoiets mee te maken! Benieuwd naar je volgende verslagjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt superleuk om mee te hebben gemaakt, wat een leuke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh! Het lijkt me zo leuk om tussen die spuleltjes te snuffelen! En Linda lijkt mij ook een leuke meid:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zo leuk om mee te maken.
  Echt heel leuk.
  Ik ben benieuwd naar de shoplogs.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er al een verslagje over hebt geschreven! :D Ik vond het ook enorm leuk, ben heel blij dat ik erheen ben gegaan! Veel plezier met je spulletjes ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Perfectly Unordinary: @Kalypso: morgen komt het eerste filmpje :)
  @Silva:jaaa was ook heel leuk!
  @Kashmira: haha ja was ook zo!
  @Tessa: echt wel :)
  @Lee;: ik ben benieuwd naar jouw verslag! ;)

  BeantwoordenVerwijderen