donderdag 16 december 2010

Ruildag @Beautytreat - new stuff!

En daar zijn ze dan! Spulletjes van de ruildag! Ik ben hier zo blij mee. Zo'n ruildag geeft natuurlijk wel de mogelijkheid om dingen mee te nemen die je altijd wel wilde probeerde, maar het eigenlijk niet durfde te kopen. En dat betekent vooral pigmenten en minerale make-up voor mij...
>

Whehe ik klink echt raar/droog in dit filmpje (nog erger dan nogmaal)! En ik kwam ook nog eens niet uit mijn woorden (All-Over-Stick van ELF en geen Wet&Wild maar Wild&More), maar goed. Het valt hopelijk wel mee :)

4 opmerkingen:

 1. Oeeh, leuke dingen.
  Zo'n dag is leuk en nuttig.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! Mooie dingen heb je meegenomen, Ben echt jaloers op die Fafi gloss;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik zie wat spulletjes van mezelf voorbij komen ;) Leuk! De pigmenten die je mee hebt genomen zijn erg mooi trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: absoluut!
  @Kashmira: whaha toen ik hem zag wist ik gelijk dat ie van mij zal zijn :P
  @Lee;: ik ben nog steeds blij met je spulletjes :) Vooral die Guerlain highlighter/shimmer behoort nu echt tot me dagelijkse stash. En die pigmenten.. niet alleen mooi maar ook inspirerend :) Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen