donderdag 23 december 2010

Very X-mas special: glitter eyeliner van Gérard Binard (Douglas)

In mijn eerdere haul heb ik al stiekem verklapt dat ik fan ben geworden van de glitter liner van Gérard Binard. Ik zou er meer van halen en ja hoor, hier is ie dan, mijn tweede eyeliner van dit merk.

Bij Douglas verkopen ze naast deze azuur groen/blauwe en bruin/bronze kleur ook de donker-blauwe en de zilveren eyeliner. Die laatste twee vond ik niet heel bijzonder (lees: heb ik niet nodig), dus koos ik voor bruin als tweede kleur. Maar om te beginnen met de eerste, waar ik gelijk smoorverliefd op werd...

Dit is zo'n een prachtige kleur, een echte eyecatcher! Het lijkt zee-blauw/groen met fijne blauwe glitters er doorheen. Maar eigenlijk is het niet bepaald blauw of groen, deze kleur verandert elke keer. Hij is het helemaal voor mij!

De tweede kleur is bruin/bronze met verschillende glitters (vooral groen) erin. Dit is een hele warme kleur en past weer bij andere looks dan de eerste.

Het kwastje van beide eyeliners is heel dun. Hiermee breng je het heel nauwkeurig aan. Vaak teken ik eerst een zwarte wing en breng dan een van deze eyeliners iets erboven (als een soort dubbele wing). Maar wat ook mooi is: glitter eyeliner onder je zwarte wing. Subtiel maar toch catchy.

De kwaliteit van beide eyeliner is uitstekend, hoewel ik de pigmentatie van de eerste (blauw/groene) toch net iets beter vind. Bruine lijkt meer gel-achtig, glitters pakken niet zo goed als bij de eerste. Maar voor de rest zijn ze prima, beide blijven de hele dag zitten (zelfs zonder basis eronder!).

Hoe de eerste eyeliner in een look te combineren is, hebben jullie al een beetje in de vorige artikel kunnen zien. De volledige EOTD komt eraan. Toen ik deze look droeg was ik in Amsterdam aan het shoppen en ging natuurlijk langs de MAC Pro Store. Meerdere MUA's hebben mij complimmenten gegeven over de kleur van deze eyeliner en dachten dat het een pigment van MAC was! Ha! En een MUA wilde graag weten waar deze liner dan van was. :) Douglas dus! En het kost iets van 6 euro. Ik zeg: een absolute groen/blauwe musthave!

7 opmerkingen:

 1. Ooh, ik vind die blauwe echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blauwe is zeker mooi! Vooral omdat hij elke keer anders lijkt, en 6 euro is niets! Ik ga binnenkort ook maar eens langs de Douglas :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die blauwe is erg mooi! Ik zoek zelf nog een gouden. Ik volg je trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Silva: hij is prachtig!
  @The Color Swirl: klopt, en de kwaliteit is ook echt erg goed!
  @Cindy: fijn dat je mij volgt :) Ik weet niet of ze gouden hebben, maar anders heeft Sephora vast nog gouden glitters, die zijn ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, en of ik ook verliefd ben. Ik heb er 1. Zo fijn en ze zijn zo goed van kwaliteit. Ik geef je mooi gelijk meid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die blauw/groene is echt mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen