vrijdag 17 december 2010

X-mas special: The lights are turned way down low, Let is snow!

Eerder heb ik al verteld over een van mijn X-mas specials, Sephora Eye Glitter. Vandaag een look met deze geweldige glitter gel.

De basis is eigenlijk vrij rustig. De liefhebbers van de natural looks zullen dit waarschijnlijk waarderen. Licht beige kleur op de bewegende ooglid en donker bruin in de crease. Om de look iets op te warmen heb ik daarboven ook nog eens een rode tint aangebracht.

Ik heb eerst eyeliner gebruikt en daarna de glitters. Dat was fout, ik raad echt aan om het andersom te doen. De glitter gel lost namelijk de eyeliner zowat op en dat zorgt voor het vervagen van het scherpe randje. No worries, alles heb ik daarna weer hersteld.

Om de gel aan te brengen heb ik een klein dun (gel liner) kwastje gebruikt. Je kunt ook een plat kwastje gebruiken, maar ik wilde meer greep hebben. Zoals je ziet, het resultaat is heel subtiel en toch feestelijk. Natuurlijk voelt een gel op je oogleden anders dan een oogschaduw. Maar het is niet vervelend en je doet het natuurlijk niet elke dag. Mijn gevoelige ogen konden er prima tegen. En als je deze gel alleen in een hoekje/ langs je wimpers/ in de binnenste ooghoek gebruikt, dan zul je er helemaal niks van merken.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel mooi. Kan ook heel leuk zijn met feestjes. Je hebt er een leuke en rustige look van gemaakt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi, echt leuk nu met de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie look, vooral voor de feestdagen geschikt lijkt mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: ik dacht weer eens wat anders :)
  @Silva: @Liesewiesje: @Kashmira: @Josephine: dank jullie wel!!

  BeantwoordenVerwijderen