maandag 20 december 2010

X-mas special: Silver bells, Ring-a-ling, hear them sing

Veel EOTD de laatste tijd, niet waar? :) Feestdagen betekenen losgaan met je make-up.. eehm, ik bedoel: glitter, glamour en(vooral dit keer) silver! De Mirror Mirror oogschaduw uit Catrice Glamourama collectie heeft mij geïnspereerd om deze look te maken. And I love it! De perfecte kleur voor de feestdagen!

Deze oogschaduw is zo ongelooflijk goed gepigmenteerd! Je hebt van die standaarde zilveren oogschaduws waarbij je denkt "mooi, maar wat moet ik hiermee?". Maar deze is anders, de kleur is zo metalic-achtig en zo inspirerend.

Deze zilveren kleur is best "heftig", je moet het in evenwicht houden met een andere kleur. Daarom heb ik voor een donkere, goed gepigmenteerde, glitterige kleur gekozen, MUS Devil Dust. Deze vervaagt niet en valt nog steeds goed op ondanks de zilveren shimmer.

Deze look is trouwens ook prima zonder eyeliner te dragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het in de eerste instantie was vergeten (en dat gebeurt mij nooit)! Maar door alle sparkles valt het niet eens op, ook al ben ik ervan overtuigd dat eyeliner elke look iets extra's geeft.


Oké, ik ben duidelijk een fan. Wat mij betreft is deze oogschaduw een musthave uit deze collectie. De kleur blijft ook nog eens de hele dag probleemloos zitten (en schitteren). En dat voor iets van rond de 3 euro.

9 opmerkingen:

 1. Oeh, mooie look! Past goed bij de kleur van je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Ik moet die oogschaduw ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt supermooi! Je bent er heel goed in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of die prachtig is.
  Onwijs goed gedaan.
  Heel leuk. Donkere kleuren staan je ook heel goed. Flink wat shimmer erin en tada.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Perfectly Unordinary: terwijl simpel grijs het altijd dof maakt!
  @Silva: de mooiste zilveren kleur die ik ooit heb gezien, dusss echt een aanrader.
  @Pretty Beauty Land: aauw big thnx! Alle moeite niet voor niks dus :)
  @Kashmira: thnx thnx thnx!!
  @Kalypso: ik hou van donkere kleuren! Dank je wel!!!
  @meike en anisha: dank jullie wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW, deze vind ik echt supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen