donderdag 13 januari 2011

The Battle: Beauty blender vs. Duo-fiber brush

Jullie hebben mij gevraagd om de "beauty blender" van Sephora te reviewen. Helaas vond ik hem niet een volledige review waard en in dit filmpje laat ik zien waarom...

Nogmaals: het is alleen mijn mening. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de beauty blender wel heel handig vindt (zelfs nog handiger dan kwasten), er zijn een heleboel mensen die alleen maar beauty blender gebruiken voor het aanbrengen van hun foundation. Maar in deze categorie val ik dus niet :)

7 opmerkingen:

 1. Leuk om zo het verschil te zien, een kwast lijkt mij zelf ook fijner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje, ik heb je getagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm ik had goede dingen over het ei gelezen, maar volgens mij moet je hem ook niet draaien maar deppen en natmaken. Van welk merk is je kwast?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf de roze beautyblender en die moet je eerst nat maken idd, dan wordt hij zeker 3 keer zo groot en veel luchtiger. Ik dep mijn foundation dan op mijn huid, misschien moet je dat eens proberen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @femketje: @Tatjana: thnx!
  @Silva: klot, ik wist het vanaf het begin al :P
  @unebeauty: thnx, ik ga zo kijken!
  @Maccia: ik heb deppen en draaien al geprobeerd, het werkt niet. En met deppen neemt ie meer foundation op :( Dit is trouwens een kwast van Sigma.
  @Madam Lotte: da's een goed, ik ga het proberen! Maar ben toch steeds geneigd om me kwast te pakken ook i.v.m. snelle reiniging.

  BeantwoordenVerwijderen